Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essens

 

Tar dig. Essensen. Vrider dig

bänder  i skriken efter dig 

 faller   I fallet stödjer mig mot 

kanten gråten den i tider blödande 

tröstande 

 

tar den  slänger den dig mot vägg 

förminskar dig . Ångrar mig. 

 

Hoppet hoppas via dig närmar mig 

 

lever. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP