Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När lusten


Svämmar över


Fångar plötsligt livet i min hand
ser sambandet mellan glädje och tårar

Släpper taget, låter mig handlöst falla
lusten svämmar över och jag struntar i
bör och skall

Flyter runt på ytan och låter känslorna
komma och gå
sakta sjunker jag ner i djupet
omsluten av den underbara värmen

på botten landar jag


leende..



HelenaW 2019-10-04




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-04 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lust är både kvävande och frigörande. Vilket du fångar väl...
2023-03-31

    ej medlem längre
Du tycks leva livet fullt ut.
2019-10-29

  Rise Little One
Att kunna leva i nuet är verkligen en gåva!
2019-10-04

  Domenico VIP
Känslornas djupaste väsen...fullständigt tryggt buren av stunden, livet, lusten...

2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW