Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets mening , tankar, livet, frågor. Musiken är Largo for Strings in f minor komponerad av mig augusti 1998.


Vi bad aldrig om att få finnas till

Vi bad aldrig om att få finnas till

Vi hade aldrig något val

Vi tvingades in i livets kval

Och får sällan göra som vi vill

Vi föddes bara för att dö

Men hur säger vi adjö ?




Bunden vers av BPK
Läst 234 gånger
Publicerad 2019-10-04 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BPK