Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT

HJÄRTAT

Tänk vad hjärtat få stå ut med.
Kär upp över öronen.
Hjärtesorg här hjälper inga plåster.
Man tänker med hjärtat. Två hjärtan slår samma slag.
Hur man än ser det så är kärleken det bästa vi har fått på jorden.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj