Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Miljö


Hej min vän


Vi ett stenkast närifrån
inte långt alls mellan oss

Ibland

Snöflingor faller som fjädrar
ljudlöst himmelen fram

Blommor blommar
Humlor surrar
Fjärilar flyger kraftfullt med elegans
Rotens rot och knoppens knopp

Hemligheten
Själ och skärpa
speglar sinnen

Himmelens himmel
Ger och är liv




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 314 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-10-04 23:03



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Snöflingor faller som fjädrar
Fjärilar flyger kraftfullt med elegans

en fin metafor som jag fastnat på
du blommar bara fina ord om naturen
lycka till
2019-11-20

  Lars Hedlin
JA fint i både sinne och känsla! Tycker om! :)
2019-10-18

  Solstrale VIP
Kontrasterna utsökta! Gillas och bokmärks därför! ;)
2019-10-10

    carinamnm
Hjärta på den <3
2019-10-09

  överlevaren VIP
Tänkvärd text....vi är ett med allt i ekosystemet!
2019-10-06

  Peter G VIP
Vi delar alla denna fantastiska plats, en kort tid, en mycket liten bit av evigheten är vi här.
Vi har så mycket gemensamt, så mycket fantastiskt som vi får dela! Lätt glömma bort i en stökig värld där så mycket är på tok. Då blir det ännu viktigare att se vad vi har och kunna känna tacksamhet!

Bra text med målande vackra bilder, som sätter fart på tankeverksamheten!
2019-10-06

  Blomma-Stjärna VIP
vacker och djup och hel
känner "de döda" är med oss
och en närvaro av Gud

"rotens rot och knoppens knopp"

"himmelens himmel
ger och är liv"
2019-10-05

  Nils-Robert
Den som fyller våra själar med det goda.
2019-10-05

  ULJO
Platsen för dem som gått oss före
2019-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Jesus ger och är liv.
2019-10-05

  Monika A Mirsch VIP
Djupa tankar har du fångat ss:
"Himmelens himmel
Ger och är liv"

2019-10-05

  Monika A Mirsch VIP
Djupa tankar har du fångat ss:
"Himmelens himmel
Ger och är liv"

2019-10-05

  lila fjäderblomman VIP
Tolkar din dikt som att oavsett vad vi tror på så är vi ganska lika
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"