Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

Täljde smulor av luft fantiserad 

 

var fanns annat att fördriva tid 

med. 

 

Lade hopp i knän döda. För att 

minnet av ett knä blev ett helt liv. 

 

Skrattar åt mig gör vindar hånar 

drämmer till du stackars sate 

 

fattig ful och klen så stavas luft i liv

där luft går ur 

 

i de konkava byxvecken flyter jaget 

överjaget flåsar nackskinn 

 

det är fanimej uppror nu. Stilpoliser

inburade. är så in i helvete 

viktigt nu. att lägga text för liv 

att tjusiga innerligheten får 

detets hela buk med svinn 

 

tror ni detet bryr sig när överjaget 

låst fast sig i en tradig vals över 

ett berg där utsikt inte finns? 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-10-05 01:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Nej, det tror vi inte.
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP