Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett vanskligt ting



År läggs vid år

det ska stötas

blötas kompareras

läggas under lupp



Stundtals syns mig

spretigheten alltför

förstorad och skarp

lätt att då famla



I andra synblick

tycks en hinna

dras över detaljer

utanför min komfortzon

och sånt som inte blev



Liv läggs till

dras ifrån vanskligt

är att följa

något urvattnat

och sönderläst








Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-05 10:40



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Livets oförutsägbara
vindlande vägar
2020-06-20

  Lena Själsöga Keijser
just så
än då är allt så tydligt om vi har modet att se tråden
2019-10-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Intressant och bra text! Den får en att tänka...sista versen är suverän!
2019-10-05

    Lena Staaf VIP
Intressant text. Ju mer man funderar på hur man använder sitt liv desto gråhårigare blir man.
2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att fundera på mitt eget liv!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP