Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haiku II


Lika gåtfullt som

pianots svarta tangenter

mässar nattens dröm





Bunden vers (Haiku) av Duende
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-05 20:41



Bookmark and Share


    Radiodog
Drömlik bild, passar in i din stämning.
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende