Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden om sommaren.

På stranden, vid vattnet.
Små vågor slår in och filtrerar sig mellan de små sandkornen, om och om igen.
Ringar på vattnet av barnens lek och den äldres långsamma simtag.
Småbarnens lek i vattenbrynet, de öser, gräver och formar sanden.
Små kaksmuliga fingrar som greppar om en mammas pekfinger.
Större barns stoj på bryggan, de hoppar och gör volter.
Hejar på varandra med glada tillrop.
Allas olika njutning i livets olika faser.
Av sol, en bris, vattenstänk och matsäck.




Fri vers (Fri form) av Syss
Läst 364 gånger
Publicerad 2019-10-05 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syss
Syss