Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En meme?

jag tänkte göra en meme
istället för ett poem

men jag hittade ingen bra app
de var alla riktiga bottennapp

jag undrar hur Tomppi gör
jag blir bara på dåligt humör




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-05 21:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förstår att du inte har en sus
då begreppet mem är mycket diffus
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP