Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid något som är bra.

Höj blicken.
Zooma ut.
Se det som är bra.
Se den större sammanhanget.
Det finns alltid något som är fint.
Allt ordnar sig till slut.
Det finns alltid ett hopp.
Bara fortsätt framåt.
Ge aldrig upp.
Vi dör en gång men tills dess ska vi leva.
Och det viktigaste; du är värdefull och ditt liv är här och nu.
Så lev!




Fri vers (Fri form) av Syss
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-05 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syss
Syss