Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till demonen i hjärnan från mig

Stå inte bara där
Gör någonting
Gör allt

Dra mig upp ur sängen
Spring iväg med mig på ängen
Gråt och skrik i kalla regnet
Skapa plats där det är trängsel

Läs en bok fast du inte orkar
Skriv en dikt medan blodet torkar

Tror du jag bryr mig vad du gör?
Dagen du försvinner är dagen jag dör




Fri vers (Fri form) av HANYMEL
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-05 21:46



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Starkt! Den bokmärker jag!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

HANYMEL
HANYMEL