Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det bara jag

är det bara jag
som inte är blind?

är det bara jag
som kan tänka själv
och inte följer fårskocken?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-05 23:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Alla har vi våra blinda fläckar,
den största fördomen vi har ett inbilla oss att vi inte har några fördomar
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP