Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs inte det här


gatekeeper


lita aldrig på en man med skägg
öppna aldrig dörren på en bil
tryck inte din katt genom en vägg
slå mig inte när jag tar en sil

ring mig bara när du sover
kolla inte på tv med ljudet på
vinn, men bara på walkover
undra aldrig vad jag tänkte då

du får inte säga mordpod här
bara riktiga svin får terapi
diska inte förrns jag säger när
bara oskulder förlänas entalpi

djuren har de enda äkta känslorna
bara barn om natten rids av maran
kom ombord, men lämna väskorna
fest i livbåt om du glömmer faran

regnbågen är Guds era jävla bögar
fittan är min ficka, inte din brunn
handlösa har inte rätt att klättra stegar
du är inte ytlig, du är tunn




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-06 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd