Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sammanflätar våra minnen

Lyssna till regnbågens skugga.
Ta lärdom av pärlugglornas vaggvisa.
Kyss med smak av midsommarafton, hennes blomsterkrans av regn.
Intill kärleken så älskvärd att den nästan bränns som att nudda vid en humla.
Vakna till tonerna av älvornas drömmar.
Vi sammanflätar våra minnen där herr och fru ekoxbagge skimrar av pärlemor i den bris över sjön så glittrande men samtidigt doftande som skogens mossa.
Du kittlar mig och jag fnittrar till. Ett minne fladdrar förbi. Berusad av vindens smekning. När rävhonan beskyddar drakägg i sitt ombonade gryt, ingenting i världen betyder någonting annat.
Älskling, du mitt hjärta stal.
Som övergiven rådjurskid jag ensam på äng av rhododendrons tårar vandra.
Bredvid hängbjörken den frusna evighet av dovhjort i skymningen.
Vi andas in lugnet och andas ut oron.
Molntäcke av mousserande vin passerar.
Vi vidrör varandra en sista gång.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-10-06 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP