Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Häruppe i midnattsblå stjärnäng

är allt stilla

på sammetsmantel  bland gnistrande stjärnor

dukas det fram lust och tillit

längtan efter fred och frihet

 

Du är nära och 

jag vilar i förtröstan

när jorden snurrar i rymden

 

Kan bara begripa den på avstånd

allt blir enkelt

inga sår och smärtor

inga tillkortakommanden

 

Endast förundran,

förundran och kärlek

fyller då min värld.

 

 

 




Fri vers av Livet1
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-06 13:49



Bookmark and Share


  Roger VIP
Du skriver med både intensitet och skönhet! Vacker text!
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1