Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesång

Vaknar gråtande
Uråldriga tårar
söker sin flyktväg
Vilset
gnyr de i mörkret
Rispar hjärtat
med sin sorgesång
Utan att minnas
orsaken




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-06 16:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna natt mellan femte och sjätte oktober var det exakt så för mig när jag drömde vaknade och kände så här...
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP