Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I korsvägen mellan kropp och själ har någon placerat en mur


Muren

I korsvägen mellan kropp och själ har någon placerat en mur
och det
är ingen mur vilken som helst
inte det staket som Trump envisas kalla en mur
som skall hindra mexikaner och övriga latinos att ta sig in
i det förlovade landet USA och inte
die Mauer som DDR regimen byggde för att hindra
medborgarna att fly från det socialistiska lyckorike som
hade tvingats på dem
nej jag menar en högst verklig mur om än med märkliga egenskaper
som när du blundar finns den inte men när du tittar formerar den sig genast och
som på kommando.
och snabbt som blixten går det
Redan de gamla grekerna visste att en åsna lastad med guld var allt som behövdes för att klättra över denna mur
De gamla grekerna var kloka dom




Prosa (Novell) av Sören Turesson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-06 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad är det för en mur? Berätta!
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP