Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

 

I vita salar går vita masker 

 

två, tre barn. ser i deras 

ögon orden 

överflödet 

 

kontextens samlag 

saknas spännvid stuns 

 musik av toner ? 

 

 

du blev ? 

 

 spridd härva

ögonblick av ljus 

 

nära, bortom 

 

ständigt galen drömsk

vi vita masker överflöd av det 

knappa bakom släckt lampa 

 

människa i sorg 

 

Det bor en evighet i vissa rum 

trots det sätts väckarklocka 

förbereds vardagar 

 

för att ge avstånd åt en dröm 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP