Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningen

Cirkeln du ser framför dig
Är inte målet

Det är bara restpartiklar
från någon som
precis lämnat platsen

Målet ligger i molnet
då det analoga skrivit
sin sista rad

Det är där öppningen finns

© Christer Johansson 2019-10-06




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-06 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP