Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill bli en rosa binda


magnus talar ut


det började som en striptease
men slutade som fejkvåldtäkt
med prostituerade, gurkor
och tre flaskor ketchup

jag är tuppen på campus
jag kan stoppa allt utom Allah
mina kukar är fett långa
mina fittor är svalt trånga

jag är jagad varje kväll
för mitt progressiva perspektiv
de har min legend i lås och bom
de har skapat nån jag älskar

på ett hörn i samhusets labyrint
gick jag ut och rökte ur en dörr
runkade jag på en glömd toa
ristade jag mitt hat i gråt

kvällen kommer innan natten
de små timmarna är mina
för att de är alltför svåra
men jag misslyckas alltjämt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-10-07 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd