Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en fest

Du gör livet till en fest
Jag tycker du är bäst
Älskar dig




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-07 10:09



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Kärlek när den är som bäst.
2019-10-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig kärlekshyllning!
2019-10-07

  Solstrale VIP
<3-fint...
2019-10-07

  M.Eta
Fin kärleksförklaring.
2019-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi, varav hjärtat är fullt, skriver pennan!
2019-10-07

  ULJO
Fin betraktelse till någon kär.

Kan inte låta bli att tänka på "livet är en fest, håll med om det folk ock fä"

Men det är en annan historia.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP