Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

Det som misslyckas
det som irriterar
det som inte går att ändra på

lägger sig på
bildar en hinna
som är svår att genomskåda

Man skulle behöva
en vindrutetorkare
för själen




Fri vers av stenhur VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-07 14:13



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Eller hur, en sådan vill jag också ha.
2019-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Så snart Bibeln nämns så kommer attackerna från ULJO.
2019-10-08

  ULJO
Eller snarare ett MI-samtal med sig själv.

MI=motiverande intervju
2019-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Den finns och kallas Bibeln.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP