Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
World


V-ord

 

vidgade vyer...

 

vinden vänder

vildsint vortex vräker

virvlar vrålande 

vanställer världen

 

vilka vinner?

vem vädjar?

 
vems vän?

vänniskor

 

vänner + vingar

vinns vinga

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-07 18:54



Bookmark and Share


  M.Eta
Skickligt att få till mening med så många V
2019-10-10

  Bodingen VIP
Viva vänner, vi värnar varandra
2019-10-08

    Lena Staaf VIP
Vänliga viskningar: Vi!
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP