Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brorsor på slajd


respirar


lobotomi med torshammare
jag åker mellan städer för min fix
bombar stereon för att andas
baby det är varmt ikväll

varför är jag här som hatar sällskap
jag har vässat tänderna med salt
oljat mina pärlor i en påse, morsning
för min äkta kärleks skull

origasmin blir sällsammare
stålspöken hos min chick with dix
i min vak ska alla fittor sandas
niohundranittionios bollkapell

min skugga är gjord av skrap
en ai lagd i koma av ren palt
bränn mina avhuvda rester i en korsning
minns du melodin till byssan lull




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-10-07 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd