Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svansjö

 

Längtan märklig prick 

punkt som cirkulerar. Återvänder. 

 

snurrar bokstäver suddar 

ord. I botten av en eka 

örat mot ett hav kvinnan 

sover i kontextens by 

Dubbla uppsättningar, spridda 

tider.  Inatt två svanar. 

ligger tyst du berättar vad du 

gör med mig. 

 

 

var mod mod för mig. Mod i

tron om att förtrolla mig. 

 

Tungan cirkulerar natten dyker 

 

så överjävligt sorgligt enbart 

älskat dig 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-07 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP