Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mormor kom att se nåt hon inte kunde tro


krokodilfot


giggerdy goo jag dricker öl med sugrör
och dyker alltid när jag dansar
vem är snygg idag på alla sätt
jag ger dig kuk och inga visor

kolla snubben med krokodilfot
som kliver dyngsur ur din själ
dj, vem fan är den där gigolon
ingen pengaman är sådär söt

de står i buffalo med kuken i honör
bälten av ryckta råttsvansar
ett ett kuken som ett spätt
jamande efter alla lisor

samlar till en class act bot
första gången är bäst ikväll
pumpit, juke, sätt på perkulatorn
tjärbäbis kom in, du blir blöt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-10-07 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd