Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
menina mulher


hemsökt


jag har ett spöke på min axel
hon lockar till sig möss om natten
för att möta mig i genomskärning
men de blir rädda om jag rör mig

så jag ställer ut små bitar bröd
var kväll och går mest omkring
för att leta tecken, följa mönster
tolka vädret och slippa att gå in

mina tillgångar är smält växel
jag är väggen som går genom katten
måhända jagandes en botgärning
vägen hem till eller bort från dig

det bor nån slyna i din död
hon bär inte heller min ring
jag blir hennes källarmonster
hemsökt bäste man till gunga din




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-10-07 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd