Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bok, så småningom. Titel, som den är.


Yttre faktorer som påverkar!

Inget strul med datorn, det går bra nu!




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger
Publicerad 2019-10-08 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim