Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens färger passar ihop med dig. Det smälter samman


Målar av dig

 

Höstens  kulörer är brännande vackra.

Doppar penseln i höstens eldfärger.
Penseln stryker mot ytan, dina former
träder fram i sådan brinnande lyster..
Det är lätt att bli förförd även förtrollad utav din
skönhet...

Tycker om dig Pia
D




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-08 10:37



Bookmark and Share


  Niliboy
En öm kärleksförklaring som du nog lyckas med!
2019-11-03

  WyS VIP
Vackert och bildligt beskrivande med höstglöd i dina ord!
2019-10-08
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //