Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta blev rädd

Mitt sargade hjärta blev rädd

Att ännu en gång bli förrådd

Att möta orden av närhet

Men möta den kalla natten själv.

 

Rädslan blev för stora ord

Gömmer min nakenhet och skam

Trycker ifrån mig en

Famn som blev för stor

 

Finner stranden tom igen

leker en stund med mig själv

Finner vågorna närma sig igen

Och sköljer bort vad som var mitt hem.

 

Finner inga ord av förlåt

Som kan möta orden jag sagt

Låter allt söljas bort igen

För att ännu en gång vara själv.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 357 gånger
Publicerad 2019-10-08 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman