Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Were are you


Fater

Padre dove eri
Quando avevo bisognio di te

Dove cazzo stavi?
Perche nun parlamu

Perche nun ti avicinasti
Solo per dirmi mi piaci




Bunden vers av Federico Romano VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-08 21:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande...
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP