Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten bit tyg på en vidjekvist ute i en glänta i skogen


Det hängde en liten bit flerfärgat tyg på en vidjekvist

Det hängde en liten bit flerfärgat tyg på en vidjekvist i skogen
den rörde sig helt stilla i vindbrisen

eftersom några redan burit iväg med liket
var det mycket svårt att förstå att detta varit
platsen för ett självmord gjort med dynamit
det vill säga om man inte haft kännedom i förväg
men ibland har ryktet och nyhetsförmedlingen
snabba vingar
men jag kom försent
och det var kanske bäst så för min sinnesfrid
ibland är det nog bäst att aldrig veta




Övriga genrer av Sören Turesson VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2019-10-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP