Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corragio.


Luigi Romano

O cumpare perse a acumpre
E fece quello che nun si fa

Un tuffo giu
Cumba way

Gurdam quello che venne
Riman.




Bunden vers av Federico Romano
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-08 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano