Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan du längre minnas

Minns du tiden
då du tänkte
på mig sådär förstrött
och fylldes utav värme
utan att bli trött
Minns du dagar
då du gladdes
över tiden som vi fick
och inte höll andan
medans timmarna de gick
Kan du längre minnas
varför jag blev din
Kan du längre minnas
om du vill vara min




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-09 00:56



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Säger mycket om kärlekens minnen och vägar fram och åter...Applåd!
2019-10-09

    Lars Gullberg
En vacker kärleksförklaring. Snyggt rimmat.

Applåd
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP