Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På genomresa



Ibland går jag en annan
väg hem.
Och ibland går jag
inte utanför dörren.

På vägen jag går
passerar jag dörrar
jag aldrig går in i.

En gång såg jag någon
hoppa från sin balkong,

en annan gång
såg jag samma person flyga
högt ovanför marken.

Jag varken har balkong
eller flyger.

Men jag vet var vägen slutar.
Som när träden har gett upp.






Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-09 01:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Filosofisk liten ordleksfin dikt.
2019-10-09

  Lottie Ålhed VIP
Friheten att våga sig ut och pröva andra ingångar/sammanhang kanske talar dikten till mig och träden som aldrig ger upp..Fint.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg