Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ANDAS DIG

JAG ANDAS DIG

Låt mig inte säga,jag älskar dig
Ändå vet du att det är sant
Denna fras har nästan blivit misshandlad
missförstådd och använd nästan fför mycket

Låt mig säga i stället: Jag tänker på dig
jag andas dig,jag känner smaken av dig
jag känner dig så nära,drömmer om dig
Du hjälper mig genom alla dagar
Mitt liv har aldig varit bättre

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj