Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera kramar till världen

Tänk om man skulle starta ett kedjebrev av kramar
Då skulle hela jorden fyllas med kramar
Och man skulle få fred på jorden
Alla skulle må bra och hjälpa varandra
Krig,svält och orättvisor skulle försvinna
Jorden skulle bli en bättre plats att bo på
Alla människor behöver det,att någon bryr sig
Tänk om det kunde bli så
Jag tror att alla vill ha det




Prosa av Feliaxel VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-09 10:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så det är
det man ger sägs
ju skapa mer här...
En kommentar kan
ju ses som en kram
eller hur, får man en
kan man se det som
en dubbel tur...


2019-10-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankar! Bara att lägga handen på en människa axel, kan betyda mycket.
2019-10-10

  M.Eta
Ja, kramar är bra mycket bättre en slag kränkande hårda ord! Önsketänkande av dig m.fl.
2019-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
Det finns för lite kramar i världen.
Mer kramar åt folket!

2019-10-09

  ULJO
Alla behöver kramar även Donald Trump. Kanske det då kan bli fred i världen.
2019-10-09

  Solstrale VIP
SOLSKENSKRAMAR TILL DIG OCH DIG OCH DU SOM INTE ÄNNU VISSTE...

UTAN KRAMAR då slutar kärleken existera...
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP