Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och som jag vet, som jag burit med mig

om jag skar min kostcirkel med tårttrianglar bermuda
allt starkare i huvudräkning parallellkopplar motstånd

och jag ville bara ge dig en liten blomma
kanske skulle du vara lite gladare tänkte jag
en stund tänkte jag att vi skulle kunna
leva lite längre i varandras närhet

och när jag längtar efter armar
kommer det att finnas armar




Fri vers (Modernistisk dikt) av räddare/antenner
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-09 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som lsd, eller boff, eller nåt =)
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner