Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagsångest


Dunkel Dag

Ännu en långtråkig dag.
Bakis, känner mig svag.
Fåglarna kvittrar,
Känns som det kvittar,
En dunkel pisstråkig dag.

Sitter vid fönstret blänger ut.
Dagen, tycks aldrig ta slut.
För många intriger,
Spänningen stiger,
Regnet öser ner.

Lika bra stanna hemma,
Spela gamla plattor,
Regnet öser ner,
Dränker torg och gator.

Hösten är här det är så kallt,
Mörkt och deppigt överallt.
Tystnaden vrålar,
Ångest den vållar,
I öppna sår strörs salt.

Grått, trist, det är så tyst.
Ingen, säger ett knyst.
Vi tiger, vattnen de stiger,
Tills de dränker oss.




Bunden vers (Limerick) av Barabbas
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas