Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persona Non Grata

Sökandet efter mening,
Ledde mig till dig,
Men oss till ingenstans.
Lyckoruset är, som
Bortblåst någonstans.

Kärleken är sällan simpel,
Bitterhet i lagom dos,
Känner ändlös tomhet.
Hjärtat sakta slå, i
Takt med livets blues.

Jag dansar med vinden,
I höstnattens mörker.
Strålen bakom solens glans,
Persona non grata,
Välkommen ingenstans.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-10-09 18:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hos Jesus är du välkommen.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas