Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åsikter är som rövhål alla jävlar har ju ett


Usla Recensioner

Mina rader är förvisso, snuskiga men
Friska.
Nästan lika vackra, som balladerna på
Tyska.
Aldrig nånsin menade, för massan att
Förstå.
Och inte heller ämnade, att i tusen år
Bestå.
I undantag från regeln, kanske man kan
Lyckas.
Utan att som gris bli slaktad, av kritikerna
Styckas.
Så stämpla mörka sidans jedi, med röda
Etiketter.
Hamra in den spiken, som sticker ur
Parketten.
Även om mitt rimmande, förkastas av
Eliten.
Är jag likväl alltid glad, som ett svin i
Skiten.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-10-09 18:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det en martyrgloria du flätar åt dig själv?
Min mening har aldrig varit att trycka ned dig.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas