Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orken och viljan


Viljans kraft
är stor

Större än
orken tror

Bagaget
rymmer alltid
lite till

Oavsett vad
det är du vill

Fastän
du klagar
och ger hals

Säger att
du inte
orkar alls

Svarar viljan:
- I bagaget
ryms allt
lite till

Oavsett vad
det är
du vill

Viljans kraft är
oändligt stor

Större än orken
verkar tro




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-09 18:52



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tänkvärt om dessa två förhållanden.
2019-10-10

  Kungskobran VIP
Viljan kan försätta berg
2019-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text att tänka på när livet känns tungt och motigt!
2019-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Viljan kan förvisso triumfera.

2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP