Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek från första ögonkastet


Ett Annat Perspektiv

Sett från min penis perspektiv
Då var det definitivt kärlek vid
Första ögonkastet!!!




Fri vers (Fri form) av Barabbas
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-10-09 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas