Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick bud om en medmänniska som somnat in idag. Cancer är en så svår sjukdom.


Din själ, dina vingar!

Nu flyger du så fint med dina vingar!
Nu är du fri, nu finns ingen smärta.

Ligg ner och vila på de ulliga molnen.
Se på den första solstrålen där bakom.

Hör så spelar änglarna en sorgesång.

Men du är Fri!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-09 21:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Befriad från smärta
blev detta Hjärta
Med bärande ord
på vägen bort...
Det spelar ingen
roll om livet var
långt eller kort...
Det som gäller där...
Är vad som gavs
i support i
livet här...



2019-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, ömsint och kärleksfullt till en saknad medmänniska!
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP