Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag blev nu och då

Kär i kärleken.
Chokladens charkuteri.
Skilsmässopapper.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2019-10-09 21:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fan !
2019-10-11

  Bjarne Nordbö
Känns som när jag var där.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP