Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg nått!

Jag ser att du rör läpparna. Därinne är det samma
ljus och samma omistliga värme.
Jag ser att du försöker leda ut de hinder som tar dig
tvärsom i en värld du inte längre känner.
Men känner du? Känner du verkligen inte alls nu längre?
Jag ler och gråter stort. T o m större än dina vävda tröstfiltar
du tycker om att svepa runt mig i , för att skona oss. Där i ligger jag nu och gråter.
Ja, jag vill slippa förgängligheten och tiden, lossandet av hud
in på benknutor, så hemskt det är!
Så hemskt att jag kräks och bygger vackra dimridåer varje dag,
min älskade.
Du skyddar oss, älskade.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-10 00:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt berörande!
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP