Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
urban kultur för en saknad generation moderna unga män som gillar dapperton


ubåt


jag sjunger bara låtar som har skadat nån
ballader om publikens små hyenors lik

jag undrar varför vi gör allt det här
det limbiska systemets tolkar i exil

som om hela himlen brann kom tvåa
jag låter synapsernas kapslar brinna

en bild du glömt i ett av dina minnen
jag drömde mig till diaz morsas vaka

den gröna vågen är brun nu igen
plura gör musik för ingens lille kejsare

har du sagt en sak, säg en för mig
du har redan berättat, två gånger

vem är det som tjänar pengarna här
sapiosexuell som söker givmild tjur

de blir så chockade av att något går
han dök i sjön med tuber, rov i sinnet

jag bara dyker, letar, är inte som ni
som att läsa ayn rand för simon moon

en skidåkare kan ha hetat per nångång
ger det liv till stenen om jag glömmer det

biljetter och filter i drivor i mitt fönster
jag levde i en station, nu bor den i mig




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-10-10 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd