Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jesaja 40:11 Bild inköpt i USA Text fån 2017


"Han för sin hjord i bet som en herde.


"...sakta för han moderfåren fram".

"Han för sin hjord i bet som en herde,

han samlar lammen i sin famn

och bär dem i sina armar,

och sakta för han moderfåren fram."


Hur enastående gott att få ha det så

och alla som hör Jesus till församlas

och Herden "letar dem samman" Hesekiel 34:11

"räddar dem från alla de orter till vilka de förskingrades

på en dag av moln och töcken."


Aldrig mera ensam


Någon att vända sig till

i både sorg och smärta


Någon som böjer sig ned

och hör och ser den arme

som hjälp begär

också i natten.


Han slumrar aldrig

sover aldrig utan är

ständigt vakande

över sin hjord...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-10 13:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Han slumrar aldrig
sover aldrig utan är
ständigt vakande
över sin hjord...
precis så, tack!
2019-10-14

  Eva Helene VIP
Trygghet, särskilt i orostider.
2019-10-12

  Jaseph
Jag tycker om hur den här texten väver samman bibelord, egna reflektioner och hopp. Och det blir intressant och uppmuntrande, som en uppfriskande soluppgång efter en enformig natt.
2019-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Att aldrig behöva vara ensam, det är så skönt...fin text...
2019-10-11

  Niliboy
Det är gott att ha honom somguide till paradiset. Tryggare kan ingen vara....
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP