Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omsorg

-Var rädd om dig...
Jo, men vad gör en
då en ibland nästan är
rädd...för...sig?

-Ta hand om dig...
Ja, men hur gör en
då ens händer är upptagna med annat?
Med andra?

-Sköt om dig...
mmmm skjuter mig framför mig...




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-10 14:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är lätt att säga, men verkligheten är en annan
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB